Malzemeler
  • 1 kilo ciğer
  • Yarım su kadar bardağı un
  • 1 Su bardağı kadar sıvı yağ
  • 2 Adet soğan
  • Yarım demet maydanoz
  • Tuz , karabiber, kırmızı pul biber


Hazırlanışı
  • Ciğeri güzelce temizleyin ve zarlarını soyun.
  • Küp şeklinde doğrayıp yıkayın ve süzülmesini bekleyin.
  • Süzülen ciğerleri una bulayıp kızdırılmış yağda pişirin.
  • Piyaz için soğanı ve maydanozu hazırlayın.
  • İsteğe göre ciğerleri kızartırken pul biber ve karabiber kullanabilirsiniz.
  • Ciğerleri ve piyazı servis tabağına alıp servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun.

0 yorum:

Yorum Gönder

Menü

Yardım İçin

Blogger tarafından desteklenmektedir.