Malzemeler
- 1 kilo ciğer
- Yarım su kadar bardağı un
- 1 Su bardağı kadar sıvı yağ
- 2 Adet soğan
- Yarım demet maydanoz
- Tuz , karabiber, kırmızı pul biber
Hazırlanışı
- Ciğeri güzelce temizleyin ve zarlarını soyun.
- Küp şeklinde doğrayıp yıkayın ve süzülmesini bekleyin.
- Süzülen ciğerleri una bulayıp kızdırılmış yağda pişirin.
- Piyaz için soğanı ve maydanozu hazırlayın.
- İsteğe göre ciğerleri kızartırken pul biber ve karabiber kullanabilirsiniz.
- Ciğerleri ve piyazı servis tabağına alıp servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun.
Etiketler:Arnavut Ciğeri Tarifi,Yemek Tarifleri,Yemekler
0 yorum:
Yorum Gönder